Retourneren

Elke soort of kleur verf mogelijk

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Online de goedkoopste

GRATIS VERZENDING VANAF €50,-​

RETOURNEREN

Mocht u producten over hebben of er is verkeerd besteld dan kan dit geretourneerd worden binnen 14 dagen.
Uitzondering hierop is gemengde verf. Ook een RAL-kleur is gemengde verf, waaronder RAL9010, RAL9001 en RAL9016. Deze kleuren worden speciaal gemengd op een verfmachine. Verf wat niet gemengd is, bijvoorbeeld 100% wit of kleurloos, mag geretourneerd worden.

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Mocht er iets zijn, waaronder schade, dan verzoeken wij om binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden.

Hoe retourneert u producten?

 1. Controleer eerst of het product retour mag. Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht, verf wat speciaal voor u is gemengd mag niet geretourneerd worden.
 2. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen na de dag waarop u of een door uw aangewezen derde, die niet de vervoerder is het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring ons op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan bijvoorbeeld per post of per mail. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Het gebruiken van een herroepingsformulier is overigens niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 3.  U kunt de producten inpakken in de originele doos of een andere stevige verpakking. Controleer goed dat het zorgvuldig en stevig is ingepakt. Eventuele schade aan de producten door eigen toedoen of toedoen van de bezorger is voor eigen risico. Schade aan het product kan betekening dat de kosten hiervan in mindering wordt gebracht op het gecrediteerde bedrag.

 1.  Uw pakket meldt u aan bij uw dichtstbijzijnde post pakketpunt. De kosten voor retourzending is voor eigen rekening. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

  Retouradres:

  Verfkoopjes.nl Retour
  Maanweg 64
  2516AA Den Haag

 1. Zodra uw pakket bij ons binnen is, krijgt u een bevestiging dat de producten gecontroleerd worden. Als alles in orde is, wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening (binnen 14 dagen) en ontvangt u een credit-factuur.

  Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u de aankoop heeft gedaan.

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.