Verzenden en bezorgen

Elke soort of kleur verf mogelijk

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Online de goedkoopste

GRATIS VERZENDING VANAF €50,-​

VERZENDEN EN BEZORGEN

Verfkoopjes.nl levert uw bestelling via DHL:

  • Bestelt u op werkdagen voor 16:00 dan ontvangt u de bestelling de volgende werkdag in huis.
  • DHL bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag.
  • Bestellingen in het weekend, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.
  • Zodra uw bestelling is verwerkt, melden wij dit aan bij DHL. U krijgt van DHL een mail met Track & Trace code, hiermee kunt u de bestelling volgen.
  • Verfkoopjes.nl levert in Nederland en België.
  • Door grote drukte bij DHL vanwege het coronavirus kan uw pakket misschien langer onderweg zijn dan gepland. Samen met onze leveranciers en DHL doen wij er alles aan om bestellingen z.s.m. te leveren. In deze tijden met veel onzekerheden kan het voor komen dat levertijden langer zullen duren dan gedacht. Gedurende deze periode is het erg druk bij Verfkoopjes.nl en DHL, de kans bestaat op een vertraging van levertijd. Houdt uw track & trace code dus goed in de gaten.

Aangegeven gemiddelde levertijden en voorraden zijn indicaties. U kunt hier geen rechten aan ontleden. De aangegeven gemiddelde levertijden gelden mits de artikelen bij ons of onze leveranciers op voorraad zijn. Indien een artikel vertraagd is of het is niet meer leverbaar, nemen wij contact met u op. Wilt u meer informatie over onze voorraad, neem gerust contact met ons op.

Bezorgkosten

Bestellingen boven de €50,- worden gratis geleverd. Bestellingen onder de €50,- wordt er €6,95 bij berekend.

Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal DHL uw pakket niet bij de buren afgeven. DHL laat een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via track en trace bepalen waar uw pakket wordt bezorgd. U kunt er voor kiezen om uw pakket opnieuw thuis te sturen, daarin heeft u keuze in verschillende data en tijdvakken. Een andere optie is om het pakket op te halen bij een DHL-punt. Uw keuze moet wel voor 23:59 gemaakt zijn bij DHL.

Wanneer uw pakket 7 dagen bij een DHL-punt ligt, zal uw pakket worden teruggestuurd naar Verfkoopjes.nl

De bestelling is afgeleverd door DHL, maar niet alle artikelen zijn geleverd.

Zodra u een bestelling plaatst met meerdere artikelen in verschillende groottes en gewichten. Is Verfkoopjes.nl soms genoodzaakt dit in te pakken in meerdere pakketten. In sommige gevallen kan een pakket een dag later worden bezorgd.

Daarnaast kan een artikel niet direct leverbaar zijn, maar van te voren wordt er dan contact met u opgenomen. Artikelen die wel direct leverbaar zijn, worden dan opgestuurd. De nalevering zal kosteloos worden verstuurd.